Wat kunnen wij als amateurorkest een sponsor bieden?

Trajectum kan zorgen voor naamsbekendheid in de stad Utrecht en op andere locaties waar wij concerten verzorgen . De naam van de sponsor zal zichtbaar gemaakt worden op de concertposters, de toegangskaarten en het programmaboekje. Ook zal de naam van de sponsor worden vermeld op alle correspondentie (met o.a. subsidiegevers, andere orkesten, koren etc.).

Natuurlijk zorgen wij voor een aantal vrijkaarten per concert waarbij wij de sponsor en zijn gasten persoonlijk zullen ontvangen.

Bij de kaartverkoop aan de zaal zal ook de naam van sponsor zichtbaar worden gemaakt. Voorafgaand aan het concert zou de sponsor een repetitie kunnen bijwonen waarbij inzicht wordt verkregen in de wijze waarop wij onze concerten voorbereiden en uitleg van de dirigent over de te spelen werken.

Ook is het mogelijk dat Trajectum tegen kostprijs (kosten dirigent) een optreden verzorgt bij een voor de sponsor speciale gelegenheid.

Wat kan een sponsor voor ons betekenen?

Als orkest zijn we natuurlijk verantwoordelijk voor ons eigen voorbestaan. Inkomsten zijn uiteraard de contributie die we van de leden vragen en waar mogelijk het begeleiden van koren waarvoor wij een tarief rekenen. Sponsorgelden zouden heel goed kunnen worden gebruikt voor de publiciteit.

Met meer geld voor publiciteit (denk hierbij aan advertenties, kosten kopieerwerk en drukwerk rondom concerten) bereiken we een groter publiek en zullen er meer betalende bezoekers naar de concerten komen luisteren.

Interesse? Stuur een e-mail naar orkest@kamerorkesttrajectum.nl.